pondělí 8. prosince 2014

O Lady Croft

Steam, stream, soutěž a náš webík



Dnes se stalo něco překrásného. Náš milovaný webík www.ladycroft.cz , který bude mít příští rok nádherné desáté výročí, začíná přinášet ovoce. Je tomu zhruba týden, co se nám před Crystal dynamics podařilo obhájit statut oficiálního fanouškovského webu a teď pozor! Jak hry Tomb Raider, tak Lary Croft! Největší zásluhu na tom mají rozhodně mí kolegové Ari a constantine, kterým tímto moc děkuji a zároveň slibuji, že začnu trochu aktivněji psát články. Hlavně teď po dnešní dávce motivace. A že byla obrovská! Tudíž zpět k dnešku. 

Jakožto oficiálnímu fan webu nám Maegan – paní od Crystaláků, zaslala všem členům LC týmu zdarma kódy na steam na právě dnes vycházející hru Lara Croft and the Temple of Osiris. Já když to viděl na svém mailu, tak jsem nechápal. Radost obrovská! Takový milý vánoční dáreček. A vzhledem k tomu, že už si tuto hru constantine objednal dopředu, zbyl nám jeden kód navíc. Tudíž jsme se i my rozhodli udělat takovou naši první větší webovou soutěž, v níž můžete právě tuto hru, kterou do ní vložili Crystal dynamics, vyhrát! Kdo by tedy měl zájem, neváhejte a hrajte! Odkaz zde.

Zároveň jakožto propagaci hry jsme se dnes večer rozhodli udělat zcela nečekaně týmový live stream (můj první v životě), což znamená, že jsme s týmem hráli hromadně přes net s veřejným komentováním a lidmi, kteří na nás mohli reagovat. Streamovali jsme jak přes LC účet, tak přes účet Ari. No a na to, že jsme vše ohlásili jen 90 minut před začátkem a nikdy jsme to nedělali, se sešlo docela velké obecenstvo. Navíc jsme vše komentovali v angličtině. Jo, a protože jsme to my, tak technika opět nečekaně kolabovala. Neustálé výpadky netu, hry a občas nám nefungovaly mikrofony. Například já ho zprovoznil až v patnácté minutě hraní. Prostě srandy kopec :) Kdo by měl zájem, vkládám zde i video z tohoto streamu :) Jen je potřeba si ho trochu zesílit. Jen tak dál LC týme!


 Nejzajímavější moment se záchvatem smíchu - z kanálu Ari - Run, Isis, Run!


Dodatek: Příště se můžete těšit na článek z výročního LC srazu ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat