pátek 19. prosince 2014

LC sraz

a jiné zážitky

Protože tyto poslední měsíce dojíždím dálkově na školu do Prahy a nechci jet jen do školy a hned zase zpátky, snažím se si vždycky na každou cestu připravit nějaký kulturní program. No a jedním z těchto kulturních programů byl i náš sraz v rámci stránky Ladycroft.cz Možná si říkáte, jak příprava takových srazů probíhá? Povím Vám to jedním slovem. Hekticky! Máme něco vymyšleno, ale připravujeme to vždy na poslední chvíli. A tak to bylo i se srazem číslo 10.


Vzhledem k tomu, že si našich návštěvníků velice ceníme a rádi jim naše srazy zpříjemňujeme různými vychytávkami typu nejteplejší den v roce, neteče voda, takže nesmíte na záchod apod. rozhodli jsme se připravit si na ten desátý něco opravdu extra! Něco, co by ovlivnilo nejen návštěvníky, ale i ostatní. Přemýšleli jsme, přemýšleli a v tom! Správně! Zrušme pražské metro! Alespoň na místo, kde je střetnutí se srazanty, ať se tam hezky těžko dostává! A potrápíme tím i ostatní pražský lid a turisty. Ale to by bylo málo. Je to přece jubilejní sraz, takže co dál? JO! Zbořme silnici před Dejvickou čajovnou! Jen kdybychom si i uvědomili, že se tam vlastně dá dojít po chodníku. Ha! Tak tohle nevyšlo. Nevadí, tak alespoň constantinovi vytopíme koupelnu, aby nemohl dojít! MUHAHAHA!



Ale zpět k tomu, co tomuto srazu předcházelo. Dlouhá, náročná noc, plná prokrastinací, plná zoufalého smíchu, malování, překládání, stříhání, tisknutí, jinými slovy tvorby kartiček na naši novou hru, která se jmenovala... ne, ještě jsme vlastně neměli název. Bylo to náročné. Ještě jsme ji dodělávali ráno, ale myslím, že jsme to s Ari (i s constantinem, ale ten na ní pracoval dříve) víceméně zvládli. Až na to stříhání. A na to vlastně máme návštěvníky. Minule jim to tak hezky šlo :) Dorazili jsme tedy náhradní dopravou (Kruci! My to zkomplikovali i sobě!) na Muzeum a tam se sešli s Filem, Potkankou a Yasu. V té době jsme ještě nevěděli, zda se dostaví i constantine. Nicméně Dejvice byly jasná volba, neb je tam naše klasické vypálené koťátko i čajovna. A vše jsme našli docela rychle. 



Sesedli jsme se tedy u koťátka, objednali si, a vysvětlili, že je opravdu potřeba nastříhat kartičky, ale naštěstí v takhle vysokém počtu lidí to bylo hotovo velice rychle. A co bylo super, Fil vymyslel název naší hře. Gloom Raider! Krása! Tímto děkujeme. Rozdaly se tedy rodiny dle vět, které si každý vylosoval, a začalo se hrát. Ari měla rodinu z Egypta, Yasu Croft familii, Fil dinosauří, Potkanka Cabal a já ehm LC rodinku. Bylo zvláštní pokládat na sebe různé choroby a neštěstí, stejně tak na ostatní členy týmu a duchy. Jen abyste pochopili, tato hra je udělaná dle předlohy karetní hry Gloom, kde účelem je utrápit svou rodinu k smrti, aby se pak měla dobře v nebi. Tudíž vy pokládáte na členy své rodiny různé katastrofické scénáře, zatímco ostatní vám na ně pokládají šťastné události a tím vám ničí statut neštěstí. Vznikali z toho pak různé hlášky typu: 

Ari: „Já nebyla ta, kdo na mě poštval tasemnici! A za to tě potěším!“
Já: „To se ještě uvidím, kdo koho potěší!“

Je zajímavé mít vlastní kartičku ve hře :)


Ještě, že si Ari ty hlášky zaznamenávala, protože nevím, nevím, jestli bych si na to dnes vzpomněl :) No a hru nakonec opět a zcela nečekaně vyhrála Potkanka :D Tudíž gratulace, raději ani nepočítám kolikátá :D Následoval oběd a po něm už oblíbená návštěva Dejvické čajovny, kde se krom diskuzí o Tomb Raideru řešily i jiné problémy a strasti, fandomy, fanfikce, poníci a dokonce se k nám přidala i Sexena, která tentokráte svou účast splnila. To vše hezky u čaje, u dýmky a se skvělými lidmi. Co tedy říci závěrem? 10. sraz byl super! Moc jsem se bavil a doufám, že se bavili i ostatní.



Následující den jsme pak s Ari dodabovávali jeden trailer z mixů Marvelovských filmů v rámci Sky studia dabing, kde jsem měl možnost namluvit si Iron mana :D. 
No a vzhledem k tomu, že jsem zde před nedávnem dal info i o naší LC soutěži, tak slavnostně oznamuji, že jsme již úspěšně vylosovali vítěze s přezdívkou EddyKane.


Žádné komentáře:

Okomentovat